Autor: Kai Saard • 10. oktoober 2020

Moonika Meltsa | 5 küsimust personalijuhile

Tänasest alustasime Personaliuudistes uue nädalalõpu artiklisarjaga, kus esitame tipptegijatest personalijuhtidele viis põnevat küsimust. Valio personalidirektor Moonika Meltsa ütleb muu hulgas tagasisidest rääkides, et selle andmise kiirus on mitu korda olulisem kui selle esitamise viis.

1. Millistes ettevõtetes ja millistel ametikohtadel oled töötanud?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456