Autor: Personaliuudised.ee • 28. oktoober 2020

Kuidas on muutunud töötajate vaimne tervis?

Suurenenud on hirm töökaotuse ees ja vaimse häire diagnoosiga töötajad julgevad sellest oma tööandjat harvem teavitada, selgub värskest CV-Online’i uuringust. Positiivsena imneb, et suurenenud on kaastöötajate usaldamine, töökeskkonda tajutakse toetavamana ja tühisena näivaid töökohustusi on varasemast vähem.
Foto: Unsplash

„Uuringu eesmärk oli kaardistada eestlaste vaimset tervist ja selle mõjutajaid töökohal ning uurida, milliseid muutusi on viimane aasta kaasa toonud. Ehkki olukorra olulist halvenemist ei ole õnneks toimunud, on võimalik palju ära teha, et õhkkond tööl oleks rahulikum ja inspireerivam,” kommenteeris CV-Online’i teenindus- ja turundusjuht Maris Viires.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456