Autor: Personaliuudised.ee • 18. november 2020

5 praktilist rakendust, mis muudavad kodus töötamise tõhusamaks ja aitavad heas vormis püsida

Koroonaviiruse leviku tõttu oleme taas olukorras, kus peame veetma rohkem aega kodus. Kuigi elurütm ja -tempo veidi aeglustuvad, seisavad inimesed kodus püsides silmitsi erinevate väljakutsetega, näiteks väheneb tulemuslikkus töös, halveneb vaimne tervis, lisanduvad kaalunumbrid ja mõnikord on lihtsalt igav. Õnneks pakuvad nutitelefonid tänapäeval hulgaliselt rakendusi, et nende probleemidega lihtsamalt toime tulla.
Foto: Pixabay

„Kodus püsimine ei tähenda seda, et elu seiskuks. Mobiiltelefonide nutirakendused pakuvad kasulikku teavet ja vajalikke tööriistu, et olla produktiivsed ning püsida vaimselt ja füüsiliselt heas vormis. Järgmisi rakendusi on nii Huawei AppGallery kui ka teiste Androidi ja iOS-i telefonide äpipoodide kasutajatel hõlpsasti võimalik leida,” ütleb Huawei Mobile Service’i äriarenduse juht Vitali Donskoi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456