Autor: Sigrid Savest • 27. november 2020

Kogemuslugu: paremaks enesejuhiks ja targa töö tegijaks

Töötajate tööõnn on ettevõttele üks olulisemaid väärtusi, aga samal ajal ka väljakutse. Kui inimene on õnnelik oma töös ja oma tööandja juures, siis on paremad tema tulemused ning rahulolevamad lähedased. Mida saab tööandja teha, et olla peresõbralikum?
Elisa personalikonsultant Sigrid Savest
Foto: Jake Farra

Praeguse, aga ka järgnevate aastate kõnekas väljakutse on see, kuidas luua töötajatele keskkond, mis teeb nad õnnelikuks ja võimaldab olla oma töös edukam. Töörõõm omakorda mõjutab koduseid suhteid. Kui pereasjad on korras, saab ka ametiülesandeid tulemuslikumalt täita. Parema töökeskkonna saab luua eeskätt läbi usaldusliku töösuhte, targema töö ja eraelu tasakaalu hoidmise ja vaimsele tervisele tähelepanu pööramise.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456