Autor: Kai Saard • 2. detsember 2020

Ülle Matt: tuleb välja, et suudame olla palju tõhusamad, kui olukord nõuab

Koroona-aastal on suur õppimiskoht olnud see, et töötajad on õppinud oma tööd veelgi efektiivsemalt tegema. „Paljud toimetused, mida seni arvati, et saab teha vaid füüsiliselt tööl kohal olles ja kohtumiste käigus, on tegelikult võimalik teha digikanalite abil. Väga palju asjatut logistikat on ära jäänud, mis on tulnud ju millegi ja kellegi arvelt. Tuleb välja, et suudame olla palju tõhusamad, kui olukord nõuab,ˮ ütleb Swedbanki personalijuht Ülle Matt.
Swedbanki personalijuht Ülle Matt.
Foto: Jake Farra

6 suurt õppetundi koroona-aastast

Personaliuudised.ee toetajad:
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456