Autor: Kai Saard • 24. november 2020

Tiina Drui: pühendumusuuringule vastas 93% töötajatest

Milliseid investeeringuid teeb Eesti Energia töötajatesse veel sellel ja uuel aastal? Kas plaanitakse koondada, mida tehakse palkadega, kuidas korraldatakse üritusi? Kõigest sellest ja paljust muust rääkis ettevõtte töötajakogemuse direktor Tiina Drui, jagades muu hulgas ka kevadsuviseid pühendumusuuringu häid tulemusi.
Eesti Energia töötajakogemuse direktor Tiina Drui.
Foto: Jarek Jõepera

Plaanid ja investeeringud töötajatesse uuel aastal

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456