Autor: Personaliuudised.ee • 14. detsember 2020

Mida teha? Kaugtööd ei saa teha, aga lapsed jäävad distantsõppele

Lugeja selgitab, et tema kaks kooliealist last jäid esmaspäevast alates kaugõppele. Noorem läks sel aastal 1. klassi, seega peab lapsevanem jääma koju ja teda õppetöös aitama. Inimene töötab kaupluses, seega ei ole tal võimalik kaugtööd teha. Kas töötajal on mingi võimalus koju jääda?
Foto: Unsplash

Vastab Greete Kaar, Tööinspektsiooni nõustamisjurist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456