Autor: Personaliuudised.ee • 25. jaanuar 2021

Milline töötaja soovitab oma tööandjat tuttavale?

Oma tööandja juures töötamist soovitaks tuttavale suure tõenäosusega 26% töötajatest, 9% aga ilmselt seda ei teeks, selgus Palgainfo Agentuuri ja tööportaali CVKeskus.ee suurest tööturu-uuringust.
Foto: Pixabay

Töötajatel paluti hinnata skaalal 0–10, kui suure tõenäosusega soovitaksid nad tuttavale oma tööandja juures töötamist. „0“ tähendas skaalal, et suure tõenäosusega ei soovitaks ja „10“, et suure tõenäosusega soovitaks. Kokku andis oma hinnagu 7300 töötajat.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456