Autor: Personaliuudised.ee • 27. jaanuar 2021

Kui tihti tohib tööandja ühepoolselt töötasu vähendada?

Lugeja küsimusele selle kohta, kas töötasu võib igal aastal vähendada, vastab Tööinspektsiooni ennetusosakonna juhataja Kaire Saarep.
Foto: Unsplash

Ettevõte kasutas eelmisel aastal eriolukorra ajal töötasu vähendamise võimalust kuni töötasu alammäärani. Kahjuks pole olukord paranenud, mistõttu tuleks taas töötajate töötasu vähendada. On aga tulnud vastandlikke signaale selle kohta, kas ka sel aastal võib nii teha või mitte. Kas on õige, et igal aastal võib töötasu vähendada kuni töötasu alamäärani kolme kuu jooksul?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456