Autor: Personaliuudised.ee • 28. jaanuar 2021

Valvekaamerad võivad turvatunde loomise asemel selle hoopis kaotada

28. jaanuaril tähistataval isikuandmete kaitse päeval pööratakse ülemaailmselt tähelepanu privaatsuse õigusele, mis on igal inimesel tunnetuslik ning tähendab, et ka privaatsuse probleemid võivad olla väga erinevad. Üks mure, mis aga paljusid inimesi ühendab, on valvekaamera jälgimisest tekkiv tööstress.
Psühholoog Anna-Kaisa Oldermaa

Probleem, millele Andmekaitse Inspektsioon soovib tänavu koos Peaasi.ee psühholoogidega tähelepanu pöörata, tuleb valvekaamerate arvu kiirest kasvust ja inimeste ühisest murest. Pidevalt jälgivad valvesilmad kasvatavad töökohtades inimeste tööstressi taset ning see ei ole kaugeltki vaid töötaja mure.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456