Autor: Personaliuudised.ee • 28. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

Valvekaamerad võivad turvatunde loomise asemel selle hoopis kaotada

28. jaanuaril tähistataval isikuandmete kaitse päeval pööratakse ülemaailmselt tähelepanu privaatsuse õigusele, mis on igal inimesel tunnetuslik ning tähendab, et ka privaatsuse probleemid võivad olla väga erinevad. Üks mure, mis aga paljusid inimesi ühendab, on valvekaamera jälgimisest tekkiv tööstress.

Psühholoog Anna-Kaisa Oldermaa

Probleem, millele Andmekaitse Inspektsioon soovib tänavu koos Peaasi.ee psühholoogidega tähelepanu pöörata, tuleb valvekaamerate arvu kiirest kasvust ja inimeste ühisest murest. Pidevalt jälgivad valvesilmad kasvatavad töökohtades inimeste tööstressi taset ning see ei ole kaugeltki vaid töötaja mure.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700