Autor: Madis Puhm • 17. veebruar 2021

Supervisiooni võimalused ja lisaväärtus

Tõenäoliselt on meile kõigile tuttavad olukorrad, kus igapäevane töökorraldus ei tule toime vajalike muutustega ja see tekitab meeskonnas pingeid ning tulemuslikkus langeb. Tegevusplaanide elluviimine ei edene, seatud prioriteetide suhtes puudub üksmeel ja vastutus hajub. Meeskonnas puudub piisav usaldus ja vastastikune koostöö ei toimi.
Foto: Unsplash

Need on mõned näited, mille puhul saab supervisiooni abil tuua nähtavale inimeste ja meeskonna tulemuslikkust ning koostööd takistavad tegurid. Samas saab supervisiooni abil tõsta esile ka tugevusi ja potentsiaali, et neid siis veelgi võimendada ja paremini rakendada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456