Autorid: Tambet Toomela, Erika Tuvike, Marja Stina Saaliste • 15. märts 2021

Põhjalik kaugtöö meelespea tööandjale

Enne COVID-19 pandeemiat kehtinud tööõigust puudutavaid regulatsioone on mõnevõrra muudetud vaid töötervishoiu ja tööohutuse seaduse puhul, kuid õigusaktides on kogu aeg olnud kohustus tagada tööandja poolt ka kodukontoris töötamisel töötervishoiu ja tööohutuse seadusest tulenevate kohustuste täitmine.
Eversheds Sutherlandi advokaadid Marja Stina Saaliste (vasakul), Tambet Toomela ja Erika Tuvike
Foto: Kertin Vasser

Ilmselt on paljud tööandjad mõelnud, et kodukontoris töötamist võiks jätkata ka pärast pandeemia lõppemist ja loobuda üldse kontoriruumide kasutamisest. Millistel tingimustel võiks tööandjal olla võimalik töötajat kodukontorisse suunata?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456