Ainult tellijatele
Autor: Personaliuudised.ee • 16. märts 2021
Ainult tellijatele

Kas tööandja tohib viiruse leviku takistamiseks puhkeruumi kinni panna?

Töökohal võeti kasutusele uued meetmed koroonaviiruse leviku tõkestamiseks, mis aga teevad töötajate olukorra halvemaks. Töötajad ei tohi enam kasutada kööki, mistõttu ei saa sööki külmkapis hoida ega toitu soojendada. Toitu tuleb hoida ja süüa tootmisruumis, mis on tolmune. Kas tööandja võib sellised reeglid kehtestada?
Autor: Unsplash

Lugeja küsimusele vastab Tööinspektsiooni töökeskkonna konsultant Piret Kaljula.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456