Autor: Personaliuudised.ee • 16. märts 2021

Kas tööandja tohib viiruse leviku takistamiseks puhkeruumi kinni panna?

Töökohal võeti kasutusele uued meetmed koroonaviiruse leviku tõkestamiseks, mis aga teevad töötajate olukorra halvemaks. Töötajad ei tohi enam kasutada kööki, mistõttu ei saa sööki külmkapis hoida ega toitu soojendada. Toitu tuleb hoida ja süüa tootmisruumis, mis on tolmune. Kas tööandja võib sellised reeglid kehtestada?
Foto: Unsplash

Lugeja küsimusele vastab Tööinspektsiooni töökeskkonna konsultant Piret Kaljula.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456