• 16.03.21, 07:27

Kas tööandja tohib viiruse leviku takistamiseks puhkeruumi kinni panna?

Töökohal võeti kasutusele uued meetmed koroonaviiruse leviku tõkestamiseks, mis aga teevad töötajate olukorra halvemaks. Töötajad ei tohi enam kasutada kööki, mistõttu ei saa sööki külmkapis hoida ega toitu soojendada. Toitu tuleb hoida ja süüa tootmisruumis, mis on tolmune. Kas tööandja võib sellised reeglid kehtestada?
Kas tööandja tohib viiruse leviku takistamiseks puhkeruumi kinni panna?
  • Foto: Unsplash
Lugeja küsimusele vastab Tööinspektsiooni töökeskkonna konsultant Piret Kaljula.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 14.11.25, 11:26
Tervisehüved ei ole "üks pakett kõigile": kuidas muuta tervisekindlustuse kulu päriselt investeeringuks?
Tervisekindlustus on tööandjate seas muutunud vaikimisi standardiks – justkui mõõdupuuks, kui palju ettevõte oma inimesi väärtustab. Ent üha sagedamini valitakse valmis tervisehüvede pakette, mis näevad küll head välja ja jätavad mulje sisukast investeeringust, kuid ei paku töötajatele tegelikku tuge.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele