Kas tööandja tohib viiruse leviku takistamiseks puhkeruumi kinni panna?
Töökohal võeti kasutusele uued meetmed koroonaviiruse leviku tõkestamiseks, mis aga teevad töötajate olukorra halvemaks. Töötajad ei tohi enam kasutada kööki, mistõttu ei saa sööki külmkapis hoida ega toitu soojendada. Toitu tuleb hoida ja süüa tootmisruumis, mis on tolmune. Kas tööandja võib sellised reeglid kehtestada?
Autor: Unsplash
Lugeja küsimusele vastab Tööinspektsiooni töökeskkonna konsultant Piret Kaljula.
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Liitu Personaliuudiste iganädalase uudiskirjaga, et ükski oluline teema valdkonnas ei jääks märkamata.