• 16.03.21, 07:27

Kas tööandja tohib viiruse leviku takistamiseks puhkeruumi kinni panna?

Töökohal võeti kasutusele uued meetmed koroonaviiruse leviku tõkestamiseks, mis aga teevad töötajate olukorra halvemaks. Töötajad ei tohi enam kasutada kööki, mistõttu ei saa sööki külmkapis hoida ega toitu soojendada. Toitu tuleb hoida ja süüa tootmisruumis, mis on tolmune. Kas tööandja võib sellised reeglid kehtestada?
Kas tööandja tohib viiruse leviku takistamiseks puhkeruumi kinni panna?
  • Foto: Unsplash
Lugeja küsimusele vastab Tööinspektsiooni töökeskkonna konsultant Piret Kaljula.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 20.11.25, 12:54
Kuidas kasvatada ettevõtte nooremarendajad vanemarendajateks?
Eesti IT-sektor seisab silmitsi paradoksiga: vabu töökohti ja nõudlust on küllaga, kuid sobivate oskustega spetsialiste napib. SA Kutsekoja prognoosid näitavad, et aastaks 2027 vajab Eesti IT-sektor juurde 33 000 inimest. Samas pole küsimus ainult kvantiteedis – tööandjad ootavad tänapäeval enamat kui lihtsalt tehnilisi oskusi.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele