Autor: Ene Krinpus • 6. aprill 2021

Ümberõpe võib töötajad koondamisest päästa

Ettevõtte edu sõltub paljuski töötajate oskustest ja teadmistest, kuid pea alati, kui tekivad raskused, kärbitakse arendustegevuste eelarvet ning koondatakse töötajaid.
Magnetic MRO personalijuht Ene Krinpus

Mõistetav, et keerulistes majandusoludes tuleb ettevõtte kulusid vähendada, et äritulemusi parandada, kuid ei tohi unustada, et koolitus- ja arendustegevusel on ettevõtte tegevuse efektiivsusele suurim mõju. Töötajate koolitamine on kallis ning seetõttu hoitakse esimesena kokku just koolituskuludelt, kuid ei tohi unustada, et töötajate juhtimise tõhusus on seotud neisse investeerimisega ja ka strateegiliste kulude piiramisega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456