Autor: Kai Saard • 30. november 2020

Suur personalijuhtide küsitlus | Investeeringud töötajaisse: suurem palk, koolitusvõimalused või koondamine?

Oleme 2021. aastal uute rahaliste ja mitterahaliste hüvede sissetoomisel konservatiivne, tõdeb Eesti Posti personalijuht Signe Vaks-Saareoja. „Töötasude puhul jälgime muutusi palgaturul ning vajadusel ja võimalusel reageerime neile. Töötajate arengusse panustamine 2021. aastal jätkub, tõsi küll, kindlasti mitte sellises formaadis nagu eelmistel aastatel.ˮ

Küsisime valdkonna arvamusliidritelt ehk Eesti suuremate ettevõtete personalijuhtidelt, kuidas vaadatakse uude aastasse inimestesse investeerimise suhtes ja milliseid plaane tehakse seoses töötajate palgamuudatuste, koolituste ja ümberõppe pakkumise või hoopis koondamisega.

Vasakul üleval Eesti Posti personalijuht Signe Vaks-Saareoja, vasakul üleval Swedbanki personalijuht Ülle Matt, vasakul all HKScani personalidirektor Relika Rohtoja, paremal all Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemägi.
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456