Autorid: Helen Roots, Kai Saard • 9. aprill 2021

Aga ... mis saab kontoritest?!

CV Keskuse värskest pressiteatest selgub, et koguni 89% töötajaist soovib ka pärast tervisekriisi töötada vähemalt ühe päeva nädalas kaugtöö vormis, 51% käiks hea meelega kontoris 2-3 päeva nädalas. Kui töö iseloom seda võimaldab, siis miks mitte! Aga ... mis saab kontoritest?
Paljudes moodsates kontorites ulub tuul.
Foto: Pexels

Boston Consulting Groupi, CVKeskus.ee ja maailma tööportaale ühendava võrgustiku The Network korraldatud ülemaailmsest tööturu-uuringust Decoding Global Talent, kus osales rohkem kui 200 000 töötajat 190 riigist, ilmnes, et tervisekriis jätab pärandina tööturule soovi töötada paindlikumalt kui kunagi varem.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456