Autor: Personaliuudised.ee • 16. aprill 2021

Sotsiaalkindlustusamet lõi töötaja vaimset tervist toetava tugipaketi

Sotsiaalkindlustusamet sai valmis vaimse tervise toetamise tugipaketi, mis on mõeldud eelkõige tööandjatele, kes saaksid loodud abimaterjaliga enda töötajate vaimset tervist toetada.
Helen Alton (vasakul) ja Simone Epro

Personaliuudised.ee uuris Sotsiaalkindlustusameti sotsiaalse rehabilitatsiooni teenuse juhi Simone Epro ja psühhosotsiaalse kriisiabi teenuse juhi Helen Altoni käest, millega on tegu ja kellele see mõeldud ning kuidas materjal personalijuhte aitab.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456