Autor: Personaliuudised.ee • 23. aprill 2021

Parima praktikakoha konkursile esitati 50 kandidaati

Eesti Tööandjate Keskliidu konkursile „Parim praktikakoht 2021” laekus rekordilised 50 avaldust, mis jaotusid 48 praktikakoha vahel.
Üks konkursile esitatud ettevõte on näiteks Nordecon.
Foto: Liis Treimann

Enim on konkursile esitatud asutused pakkunud praktikavõimalust kutseõppuritele – 72 protsenti esitatud kandidaatidest. Järgnevad kõrgkoolide tudengitele praktikat korraldanud asutused 58 protsendiga. Mõnevõrra tagasihoidlikum oli kandidaatide hulk välistudengite (14%) ja töökohapõhise õppe puhul (8%).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456