Autor: Personaliuudised.ee • 6. mai 2021

Millised 10 ametikohta on praegu kõige populaarsemad?

Praegune tööturu olukord pole võrreldav aastataguse olukorraga, kus 2020. aasta aprillis oli tööturg jahe, inimesed hirmul ja tardunud. Sel kevadel vaadatakse aga aina aktiivselt tööportaalides ringi. Milliseid on aga praegused kõige populaarsemad ametid, kuhu kandideeritakse?
Üks populaarsematest ametikohtadest on ka sekretär-registraator.
Foto: Pixabay

CV-Online'i turundus- ja teenindusjuht Maris Viires ütles, et tööpakkumised saavad aktiivselt vaatamisi, kuid muutunud on inimeste valmisolek ja julgus kandideerida. „Näeme viimase kahe kuu jooksul tugevamat langust terves Baltikumis ja teeme hetkel tööd ennekõike tööandjatega, et aidata neil selgemalt neile sobivat sihtrühma kõnetada,” kommenteeris Viires.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456