Autor: Sandra Kuus • 22. juuni 2021

5 asjaolu, millega tuleb töötaja puhkust katkestades arvestada

Tööandja koostas aasta alguses puhkusegraafiku, kus on kirjas kõigi töötajate puhkused. Nüüd on aga koroonast tingitud piiranguid vähendatud ja töömaht suurenenud. Tööandja ütles, et tühistab töötaja juuliks planeeritud puhkuse, sest vastasel juhul ei jõua tööd ära teha ja tööandjale tekib majanduslik kahju. Kas tööandja saab ühepoolselt puhkusegraafikut muuta?
Pärnu rand.
Foto: Julia-Maria Linna

Vastab Sandra Kuus, Tööinspektsiooni nõustamisjurist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456