Autor: Kristel Napritson • 1. juuli 2021

6 vajalikku komponenti meeskonna dünaamika toimimiseks

Meeskonnad on erinevad. Hoolimata sellest, kui kokkuhoidev ja -töötav on meeskond, mõjutavad seda erinevad tegurid, et meeskond oleks jätkuvalt tulvil sisemist jõudu. Hea meeskonna dünaamika mõjutab omakorda suurel määral ettevõtte tulemuste saavutamist, seega pööratakse sellele järjest rohkem tähelepanu. Kuidas tunda ära hea dünaamikaga* meeskonda ja mida on selleks oluline jälgida?
Foto: Pexels

* Meeskonna dünaamika näitab käitumuslikke suhteid meeskonna liikmete vahel. See hõlmab meeskonna omavahelist vastastikust mõju, suhtlust ja koostööd.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456