Autor: Äripäev • 9. august 2021

Vastuolulist tähelepanu pälvinud Malta värbamisfirma mõtleb astuda Eesti turule

Maltas vastuolu tekitanud värbamisfirma RecruitGiant, mis toob töötajaid väljastpoolt Euroopa Liidu riike, mõtleb ettevõtte teatel Eesti turule siseneda.
Bolt Foodi kuller Tallinnas.
Foto: Andras Kralla

RecruitGianti tegevdirektor Tomas Mikalauskas ütles pressiteates, et koroonaviiruse järel on tööturg hakanud taastuma, kuid mitmeid ärisid takistab tööjõupuudus. „Oleme Eesti turgu analüüsinud ja näeme vajadust värbamisteenuste järele, eriti seoses personali leidmisega välismaalt,” seisis teates.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456