Autor: Personaliuudised.ee • 19. august 2021

Töötajaid valdab tõsine stressiseisund

Tööelus olid koroona-aasta suurimad kaotajad 35–54aastased töötajad, kellest üle 70% puutus viimasel aasta jooksul kokku tööst põhjustatud stressiga, selgub Seesam kindlustuse värskest uuringust. „Tööstressiga kaasnenud pidev väsimustunne, negatiivne meelestatus ja keskendumisraskused on aga ainult jäämäe tipp,” sõnab Seesami turundusjuht Tiia Prööm.
Foto: Andras Kralla

Tööheaolu uuringu tulemustest joonistub välja väga selge profiil kõige kurnatumast töötajast. „Suurima tõenäosusega on ta oma parimas tööeas firma võtmeisik – juht või ettevõtja –, kes elab mõnes Eesti suurematest linnadest. Need on positsioonid, kuhu kriisi tippajal koondus vastutus võtta vastu kiireid ja keerulisi otsuseid,” selgitab Prööm.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456