Autor: Elis Vaiksaar • 8. september 2021

Sekretäri, sekretär-asjaajaja ja juhiabi palgaraport | 2021. aasta 2. kvartal

Statistikaamet avaldas selle aasta II kvartali palgaraporti. Vaatame üle, mis seisus on sekretäride, sekretär-asjaajajate ja juhiabide mediaanpalgad 2021. aasta teises kvartalis ning võrdleme, milliseid muutusi on nendel ametikohtadel toimunud võrreldes esimese kvartaliga.
Foto: Unsplash

Sekretärid (kuulub ametirühma asjaajamise tugitöötajad) kasutavad kirjutusmasinaid, personaalarvuteid vm tekstitöötlusseadmeid kirjade jm dokumentide koostamiseks, kontrollivad ja vormindavad teiste töötajate koostatud dokumente, tegelevad sissetulevate ja väljuvate kirjadega, vaatavad läbi koosoleku- ja kohtumissoove ning täidavad mitmesuguseid haldusalaseid abiülesandeid. Võrdlusbaasis on 128 meest ja 2059 naist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456