Autor: Personaliuudised.ee • 7. september 2021

Millega saavad ülemused ülekoormatud töötajaid aidata?

Ligi pooled töötajatest tahavad järgmise aasta jooksul suure karjäärimuutuse teha. Need andmed pärinevad Microsofti uuemast töötrendide indeksi aruandest, mis uurib lähemalt 30 000 töötaja tegevusi ning Microsoft 365 ja LinkedIni andmeid.
Uuringus on kasutatud Microsofti ja LinkedIni andmeid.
Foto: Dado Ruvic, Reuters/Scanpix

Viimase pooleteise aasta jooksul on paljud pidanud toime tulema stressiga, mis kaasneb ülemaailmse pandeemia läbielamisega. Pandeemiaga kaasnesid ka üksilduse ja isolatsiooni emotsioonid. Töötamine ja tööl käimine pakkus inimestele raskusi. Üle poolte töötajatest (54%) tundis, et on ülekoormatud. Kohtumiste, meilide ja sõnumite arv tõusis märkimisväärselt pärast kodukontoritesse minekut.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456