Autor: Marili Varjund • 10. september 2021

Kuidas hoida juhi vaimset vormi?

Praegune ülemaailmne olukord on muutnud kogu ettevõtluse kergelt öeldes ärevaks. Ettevõtete juhid on pingelises seisus ilmselt rohkem kui kunagi varem ning see kõik toob endaga kaasa paratamatut stressi. Seetõttu kerkib esile juhtide vaimne vorm, mis vajab järjest rohkem tähelepanu ja tegelemist.
Foto: Unsplash

Kuidas hinnata oma vaimset vormi?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456