Autor: Personaliuudised.ee • 20. oktoober 2021

Pipedrive'i tööandja brändingut asub juhtima Kristiina Kuuskmäe

Pipedrive’i tööandja brändingu meeskonda asus juhtima Kristiina Kuuskmäe, kes hakkab hea seisma selle eest, et Pipedrive’i kuvand tööandjana aitaks lähiaastatel täita ettevõtte ambitsioonikaid kasvuplaane.
Kristiina Kuuskmäe
Foto: Helis Hämarsalu

Kuuskmäe sõnul on Pipedrive’i meeskonnaga liitumine aukartustäratav, kuna Pipedrive on aastaid olnud Eesti üks ihaldusväärsemaid tööandjaid. „Vaadates ettevõtte kasvuplaane lähiaastatel ja konkurentsi tööturul, on tööandja brändingul aina olulisem roll. Minu esimene ülesanne uues ametis on edasi arendada Pipedrive’i väärtuspakkumist, et see oleks autentne ja eristuv ning atraktiivne parimatele tehnoloogiatalentidele üle maailma,” sõnas Kuuskmäe. „Ainult nii saame minna püüdma Pipedrive’i missioonist ja tulevikuvisioonist innustunud inimesi, kinnistades samal ajal ettevõtte asutajate loodud unikaalset ja väikese vimkaga kultuuri.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456