Autor: Kai Saard • 19. oktoober 2021

Nortali uus värbamisjuht on Hillar Matto

Septembri lõpus asus Nortali värbamistegevusi vedama varem Omniva värbamisjuhi ja Tripodi värbamiskonsultandina töötanud Hillar Matto. Ta räägib uuest väljakutsest lähemalt ja tutvustab ka suuri plaane.
Hillar Matto

Hillar Matto teekond personalivaldkonnas algas psühhomeetriliste testide adapteerimises ja loomises osalemisega Tripodis 22 aastat tagasi. Sealt liikus ta edasi värbamismaastikule. 18 aastat tegeles Matto personaliotsingufirmas Amrop tippjuhtide ning spetsialistide otsimisega erinevate valdkondade ettevõtetele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456