Autor: Ilona Lott • 28. oktoober 2021

Kuidas saab personalijuht toetada (tipp)juhi arengut?

Artiklit kirjutades mõtlesin nädalaid, millised on need teadmised, oskused, hoiakud ja käitumismustrid, mis aitavad personalijuhil toetada juhtide arengut. Olles piisavalt „piinelnud”, otsustasin eesliite „tipp” panna sulgudesse.
PARE juhatuse liige ja Human Element Solutions juhataja Ilona Lott

Sõna „tippjuht” tekitab aukartust ja paneb arvama, et tegemist peab kindlasti olema organisatsiooniga, kus töötab vähemalt sadu, kui mitte tuhandeid töötajaid. Eesti mõistes on suurettevõte juba 250 töötajaga organisatsioon (kriteeriumitena lisanduvad käive ja aastabilansi maht, kuid täisajaga töötajate arv on olulisim tegur).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456