Autor: Personaliuudised.ee • 4. november 2021

Nortali endine värbamisjuht Ave Arras liitus TalentHubi meeskonnaga

Alates novembrist alustas pikaajalise värbamise kogemusega Ave Arras tööd TalentHubi värbamispartnerina.

Ave Arras on võitnud ülemaailmse SOSUV 2021 Sourcing Hackathoni. Viimased neli aastat veetis Arras Nortalis, kus oli tal võimalus enda värbamisalaseid teadmisi ja kogemusi erinevates rollides arendada. Oma teekonna Nortalis lõpetas Arras Eesti värbamistiimi juhina.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456