Autor: Johanna Adojaan • 4. november 2021

Värbamise jõusaal: 7 idu jagavad strateegiaid

Eestit kimbutavas tööjõupuuduses peavad idufirmad talentide otsimisse ja värbamisprotsessi panema eriliselt palju auru. Strateegiad erinevad ettevõtteti, end kõiki ühendab üks – vaja on leida just need õige töötajad ja vaja on neid leida kõigil. Kuidas orienteeruvad värbamismaailmas Eesti idufirmad, uuris portaal foundME.
Vasakult Testlio värbamisjuht Renita Käsper, Pipedrive'i personalijuht Oksana Võsa ja Veriffi värbamisjuht Luke Govier

Kõige olulisem on mõista, et tööjõupuudus ei ole hetkeline, vaid muutub aasta-aastalt järjest keerulisemaks, nõustuvad mitme idufirma esindajad. „Suurim müüt on see, et tööjõupuudus on ajutine olukord ja läheb mingi hetk üle. Ei lähe!” ütles Eurora personalijuht Estel Pukk kindlameelselt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456