Autor: Kai Saard • 30. november 2021

McDonald’s kasutab töötajate hoidmiseks motivatsioonikalendreid

Selleks, et töötajaid hoida ja motiveerida, on McDonald’sis välja arendatud iga-aastased motivatsioonikalendrid, mille tegevuste seast leiab näiteks igakuised väikesed üllatused, aga ka suured tiimiüritused, rääkis intervjuus McDonald’si restoranide tegevjuht Vladimir Janevski. Ettevõte pälvis äsja peresõbraliku tööandja hõbetaseme, seega uurisime, mis restoraniäris hästi tehakse.
Foto: Raul Mee

Kõige esimene McDonald’si restoran avati Eestis 1995. aastal Tallinnas Viru tänaval. Läbi kogu aasta töötab restoranides 580 inimest. Suvel on meeskonnas enam kui 600 inimest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456