McDonald’s kasutab töötajate hoidmiseks motivatsioonikalendreid
Selleks, et töötajaid hoida ja motiveerida, on McDonald’sis välja arendatud iga-aastased motivatsioonikalendrid, mille tegevuste seast leiab näiteks igakuised väikesed üllatused, aga ka suured tiimiüritused, rääkis intervjuus McDonald’si restoranide tegevjuht Vladimir Janevski. Ettevõte pälvis äsja peresõbraliku tööandja hõbetaseme, seega uurisime, mis restoraniäris hästi tehakse.
Autor: Raul Mee
Kõige esimene McDonald’si restoran avati Eestis 1995. aastal Tallinnas Viru tänaval. Läbi kogu aasta töötab restoranides 580 inimest. Suvel on meeskonnas enam kui 600 inimest.
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Liitu Personaliuudiste iganädalase uudiskirjaga, et ükski oluline teema valdkonnas ei jääks märkamata.