• 30.11.21, 05:05

McDonald’s kasutab töötajate hoidmiseks motivatsioonikalendreid

Selleks, et töötajaid hoida ja motiveerida, on McDonald’sis välja arendatud iga-aastased motivatsioonikalendrid, mille tegevuste seast leiab näiteks igakuised väikesed üllatused, aga ka suured tiimiüritused, rääkis intervjuus McDonald’si restoranide tegevjuht Vladimir Janevski. Ettevõte pälvis äsja peresõbraliku tööandja hõbetaseme, seega uurisime, mis restoraniäris hästi tehakse.
McDonald’s kasutab töötajate hoidmiseks motivatsioonikalendreid
  • Foto: Raul Mee
Kõige esimene McDonald’si restoran avati Eestis 1995. aastal Tallinnas Viru tänaval. Läbi kogu aasta töötab restoranides 580 inimest. Suvel on meeskonnas enam kui 600 inimest.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 20.05.25, 12:07
Tark tööajaarvestus loob korra majja
„Kui tööaega registreeritakse seadmete abil, siis kaob ära üks inimlik faktor – soov aega omakasu eesmärgil painutada,” selgitab kassa-, läbipääsu-, töö- ja tööajaarvestuse süsteemide arendaja Ektaco konsultant Marko Kizant. „Kui inimene teab, et iga minut fikseeritakse, kaob tal motivatsioon süsteemiga mängida. See tekitab distsipliini, sest kõik teavad, et töötatakse samadel alustel.”

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele