Autor: Personaliuudised.ee • 17. detsember 2021

Tervisekontrolli korraldamine muutub tööandjatele hulga koormavamaks

Sotsiaalministeeriumi eestvedamisel on valminud töötervishoiu ja tööohutuse seaduse muutmise eelnõu, mis muu hulgas paneb tööandjale edaspidi kohustuse korraldada töökohal töötervishoiuteenuse osutamist.
Foto: Pixabay

See tähendab, et tööandja peab edaspidi lisaks töötajate tervisekontrollile tellima töötervishoiuarstilt ka ettevõtte töötervishoiu olukorra tervikliku analüüsi ning töötervishoiuarsti nõustamist töökeskkonna parandamise ja töötajate tervise edendamise küsimustes.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456