Autor: Kairi Tammiste • 6. jaanuar 2022

Tahan teha, mitte pean tegema

Pangapealse lasteaias hoitakse au sees motot „tahan teha, mitte pean tegema“. Tänu sellele juhtmõttele on rahul nii töötajad, vanemad kui ka lapsed.
Pangapealse lasteaia direktor Kairi Tammiste

Julgen sellele väitele alla kirjutada, sest korraldame personali hulgas regulaarselt rahulolu-uuringuid. Selgub, et töörõõm on üks peamisi töötajaid innustavaid tegureid. See on Pangapealse lasteaiale toonud ka peresõbraliku tööandja kuldmärgise. Oleme leidnud üles töörõõmu vitamiinid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456