Autor: Kai Saard • 12. jaanuar 2022

Sandman Grupi personalijuht Ave Kruusalu: personaliosakonnal tuleb digitaliseerimise aasta

Sandman Grupil (Euronics) on plaanis digitaliseerida aasta-pooleteise jooksul kõik personalitöö protsessid ja seega tuleb personaliosakonnal suur digitaliseerimise aasta, kommenteeris ettevõtte personalijuht Ave Kruusalu oma vastuses suurele personalijuhtide küsitlusele. Mida ta aga 2021. aasta suurimateks katsumusteks ja võitudeks peab?
Ave Kruusalu

Mis mõjutas ettevõtet enim aastal 2021?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456