Autor: Personaliuudised.ee • 11. veebruar 2022

Täna alustas tööd GoWorkaBiti tööampsudetektiiv

Tänasest asus tööle GoWorkaBiti tööampsudetektiiv, kelle eesmärk on kaardistada ükshaaval sobiva töö ootel inimeste oskused ja ootused tulevasele tööle, et viia nad esimesel võimalusel kokku sobiva ettevõttega kas üheks päevaks, nädalaks, kuuks või püsivalt.
Foto: GoWorkaBit

“Huvi on tõesti suur,” selgitas GoWorkaBiti turundusjuht Rain Resmeldt Uusen. “Esimese tunniga liitus uudse programmiga pea kakssada inimest, kes on ära täitnud põhjaliku töödetektiivi ankeedi ja näidanud üles oma huvi leida esimesel võimalusel sobiv töö. Juba esimesest statistikast võib järeldada, et tegelikult on sobivat tööd otsivad inimesed oma ootustes väga mõistlikud.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456