Autor: Kadri Seeder • 17. veebruar 2022

Töötajate aktiivsus tööturul suurenenud ei ole

Töötajate aktiivsus tööturul on seotud nende lojaalsusega oma tööandjale, mida mõjutavad mitmed organisatsioonisisesed ja töötaja suhtumisega seotud tegurid.
Kadri Seeder, Palgainfo Agentuuri juhataja ja analüütik.

Olulise mõjuga on näiteks rahulolu töö ja palgaga, emotsionaalne seotus oma töö ja organisatsiooniga, hinnang tööandja mainele jms. Samuti mõjutavad töötajate lojaalsust organisatsioonivälised tegurid ja tööturul toimuv – kui aktiivsed on teised tööandjad töötajate värbamisel, milliseid töötajaid otsitakse ning milliseid töid ja millise palgaga pakutakse.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456