Autor: Kristi Jõeorg • 2. märts 2022

Lein töökohal on kui elevant elutoas

Leina väljendamine kipub töökohal olema nagu elevant elutoas. Keegi ei tea täpselt, mida teha või öelda ja mida mitte. See on oluline töökoha psühhokliima ja psühhosotsiaalsete ohutegurite mõjutaja. Kõige tõhusam ja inimlikum lähenemine on segu juhisest ning kolleegide ja juhtide koolitamisest.
Foto: Unsplash

Enamik inimesi veedab suurema osa ärkveloleku ajast töökohal, aga töökaaslasi eriti lähedalt tunda ikkagi ei pruugita. Ehkki kolleegidega veedetakse võib-olla rohkem aega kui oma lähedastega, on suhtlus sageli pealiskaudne ja vestlused ei pruugi olla sügavad

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456