Autor: Personaliuudised.ee • 7. aprill 2022

Selgusid tänavused parimad personaliprojektid

Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE kuulutas 6. aprillil välja konkursi „Parim personaliprojekt 2022“ võidutööd.
Konkursiga „Parim personaliprojekt“ tunnustab PARE viimase aasta jooksul organisatsioonides ellu viidud uuenduslikke ja edukaid inimeste juhtimist ja arendamist ning organisatsiooni tegevust tõhustavaid projekte.
Foto: Ardo Kaljuvee

Sel aastal esitati konkursile 12 projekti seitsmest erinevast organisatsioonist. PARE tegevjuht Kai Miller ütles, et tänavu esitatud projektid on kõige rohkem seotud juhtimiskvaliteedi edendamise, sisseelamisprogrammide ja värbamisega. „Hea meel on, et ettevõtted soovivad arendada ka töötajate digioskusi ja luua põnevate projektide kaudu organisatsioonis kõigi vahel võrdseid võimalusi,“ lisas Miller.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456