Autor: Kristine Jarve • 11. aprill 2022

Deloitte uuring selgitas välja Z- ja Y-põlvkonna põhiväärtused

Deloitte on jälginud viimase kümnendi jooksul Z- ja Y-põlvkonna hoiakuid ning neid mõjutavaid peamisi sündmusi ja suundumusi. Uuring* on näidanud, et millenniumi ja Z-põlvkonna esindajad on väärtustele ja tegevusele orienteeritud ning nad peavad ennast ja ettevõtet vastutavaks.
Kristine Jarve, Deloitte Eesti ja Baltikumi juht

Võimalus luua nutitelefonide kaudu kontakte, kutsuda inimesi kokku ja tuua kaasa murranguid on avaldanud ülemaailmset mõju. Alustades #MeToo ja Black Lives Matter liikumistest ning lõpetades kliimamuutustega seotud meeleavalduste ja Araabia kevadega – just need põlvkonnad on andnud tõuke tõelisteks muutusteks ühiskonnas ja ettevõtluses.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456