Autorid: Liina Rajaveer, Kelly Grossthal • 25. aprill 2022

Soovitused vaenuvaba töökeskkonna loomiseks

Turbulentsed ajad ühiskonnas mõjutavad alati keskkondi, kus inimesed viibivad. Töine suhtlus ei ole siin erand. Mitmekesisus töökeskkonnas on üha enam normaalsus, kuid see võib kaasa tuua ka pingeid erinevate tõekspidamiste esindajate vahel.
Liina Rajaveer, mitmekesisuse ja kaasatuse valdkonna juht, Eesti Inimõiguste Keskus.

Demokraatias ongi loomulik, et inimeste seisukohad ja väärtused on erinevad. Samas ei kujutaks enam ette edukat ettevõtet või organisatsiooni, mis poleks sõnastanud oma baasväärtusi ja reegleid. Selliste kokkulepete eesmärk on luua töökeskkond, kus inimesed saaksid takistuseta kõiki oma oskusi rakendada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456