Autor: Kaisa-Kitri Niit • 27. aprill 2022

Hübriidtöö neli plussi

Töötamise viis on viimase paari aastaga märkimisväärselt muutunud. Tänu uuele arusaamale tööga seotud väljakutsetest ja hüvedest on tekkinud võimalus tööd palju paremini korraldada.
Foto: Pixabay.

Kindlasti on hübriidtööl plusse ja miinuseid. Teile meeldib pehmetes sussides kodus olla, aga võite tunda end kolleegidest eraldatuna. Või hindate tööle ja tagasi sõitmisest pääsemist, aga töö on tunginud teie isiklikku ellu, sest see on kodus alati kohal. Üldiselt aga pakub hübriidtöö parimat mõlemast maailmast: võimalust töötada kodus, väljas või kontoris sõltuvalt päeva või nädala logistikast ja sellest, mis on vaja ära teha.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456