Autor: Palgauudised.ee • 2. mai 2022

Lugeja küsib: kui palju võib töötaja vanemapuhkuse ajal koju-tööle pendeldada?

Tööinspektsiooni juhtiv nõustamisjurist Sandra Kuus selgitab, kuidas saab kasutada vanemapuhkust ja jagatavat vanemahüvitist.

Lugeja küsib: Jagatavat vanemahüvitist on võimalik saada 475 päeva ulatuses ja kasutada kalendripäevade kaupa. Mis see reaalsuses tööandja jaoks tähendab? Kui palju võib töötaja siis koju-tööle pendeldada? Kui palju peab talle vastu tulema?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456