Autor: Helen Roots • 3. mai 2022

Eesti HR-kogukonnad tähistavad rahvusvahelist personalijuhtimise päeva

20. mail tähistatakse rahvusvahelist personalijuhtimise päeva ja sellega seoses on Eesti HR Seltsil ja SinuLabil valminud Eesti esimene personalijuhtimise aastauuring, mille tulemuste avaldamine leiab aset selsamal tähtsal päeval Äripäeva kontoris.
Eesti HR Seltsi juht Helo Tamme ja SinuLabi juht Maarit Vabrit-Raadla avaldavad personalijuhtide aastauuringu tulemused 20. mail, personalijuhtide päeval.
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456