Autor: Personaliuudised.ee • 3. mai 2022

Kristian Kalle: „Persoonipõhine värbamine on kasvav trend.“

Moodne videointervjuu hoiab kokku tööandja aega ja tagab tööotsijale ausama värbamisprotsessi, selgitab PARElt parima valdkonnateenuse pakkuja auhinna saanud VideoCV.
Foto: VideoCV

Tehnoloogia areng on tugevalt muutnud ka värbamisprotsessi, kus ettevõtted on enam hakanud väärtustama potentsiaalse töötaja motiveeritust ning isikuomaduste sobivust konkreetsesse töökeskkonda. Traditsioonilisest CVst olulisemad on kandidaadi reaalsed praktilised oskused, keele- ja suhtlusoskus ning isikuomadused.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456