Autor: Kaisa-Kitri Niit • 17. mai 2022

Traditsiooniline värbamine enam ei tööta

Ainult neljandik personalitöötajatest hindab oma organisatsiooni talentide leidmisel ja värbamisel tõhusaks. Vana värbamise viis – pikkade värbamistsüklite, kandidaatidele vastamisega viivitamise ja ebaisikulise suhtlusega – on iganenud.
Foto: Pixabay

Tegelikkus on see, et sel moel jätkavad organisatsioonid, kes ei suuda seada esikohale tipptalentide ligimeelitamist ja nende soovide täitmist, satuvad ebasoodsasse olukorda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456