Autor: Rivo Sarapik • 23. mai 2022

Eesti parim juht on selgunud

Konkursi "Parim juht 2022" finalistd: Häirekeskuse juht Kätlin Alvela (vasakul), parima juhi tiitli pälvinud LHV grupi juht Madis Toomsalu (keskel) ja Enefit Green juht Aavo Kärmas.
Foto: Joanna Jõhvikas
Möödunud nädalal kuulutati Pärnu juhtimiskonverentsil välja tiitli „Parim juht 2022“ võitja. Selle pälvis LHV Grupi juht Madis Toomsalu.

Äripäeva, personalijuhtimise ühingu PARE ja tööandjate keskliidu korraldatud konkursil tunnustuse pälvinud Toomsalu inspireerib nii isikliku juhiteekonna ja -kogemuse, ambitsiooni ja selle teostamise ning silmapaistva meeskonna koostamise, aga ka läbi panganduse ühiskonna kujundamise ning suunamise läbi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456