Autor: Liis Kass • 30. mai 2022

Politsei tööampsud: kõrvalise abita tehtud imelihtne asi

„Tööampsud kasvasid välja sellest, et meil oli pidevalt abikäsi puudu, nii et otsisime viisi oma inimeste ja nende tugevuste kaasamiseks,“ selgitab tööampsude tagamaid idee algataja Maigi Raukas.

PPA-s selle aasta alguses piloteerinud tööampsude võlu seisneb selles, et see on meie igapäevatööd, strateegiat, väärtusi, vajadusi ja võimekust liitev pusletükk. Ükskõik, mis nurga alt vaadata – tööampsud ongi meie. Väärtuspakkumises lubame oma inimestele rohkelt võimalusi ning harukordseid tegemisi. Teinekord seisnebki seiklus selles, kui tutvuda mõnega oma kolleegide sajast ametist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456