Autorid: Helle-Mai Lambing, Helen Roots • 22. juuni 2022

Personalitöötajate palgaraportist selgus üllatav fakt

Veel enne jaaniöö tuledemöllu võtame hetke ja vaatame üle, millist palka teenisid personalitöötajad 2022. aasta I kvartalis. Uurime, kuidas jaguneb valdkonnas meeste ja naiste osakaal ning kas müüdid palgalõhest peavad paika.
Foto: Pixabay

Statistikaametil on hiljuti valminud ametikohtade-põhine palgaraport ja selle andmete põhjal võtsid Personaliuudised vaatluse alla nelja personalitööga seotud ametikoha palgaandmed: personalijuhid, personali ja karjääri tippspetsialistid, personalitöö assistendid ning värbajad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456