Autor: Marge Aasalaid • 1. september 2022

Kuidas juhtida inimesi muutlikel aegadel

Tiimide kohanemisvõime muutustes sõltub väga palju juhi enda valmisolekust muutusteks. Sellest sõltub ettevõtte edukus kriisides.
Deloitte`i juhtivpartner Diana Rogerova
Foto: Raul Mee

Kevadel jagas Pärnu Finantskonverentsil liidritele soovitusi muutustega toimetulekuks Deloitte'i Tšehhi juhtivpartner Diana Rogerova. Ka Deloitte'is otsitakse lahendusi, kuidas muutustega toime tulla. Viimase aja kriiside valguses on töösuhetes väga palju muutunud, reaalsus pole enam sama, mis varem. Ka juhtimises tuleb arvestada, et midagi ei saa olema nii, nagu oli enne. “Me ei tea ette, mida toob homne päev, veel vähem teame, mida toob tulevik,” tõdes Rogerova. Katkestused on uus normaalsus, millega on vaja toime tulla.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456